Битката за най-сплотено
училище във Варна
Битката за
най-сплотено училище във Варна

Включи се в първата училищна Le Chef битка, която ви прави по-задружни 🤝, предизвиква ви да сте активни 🏃 и не пропуска да ви напомня да хапвате добре, за да имате енергия 🔋

Wrap School Battle се провежда в периода 15 септември – 15 октомври. Ученици, учители и привърженици на всички училища във Варна могат да се включат, за да подкрепят своето даскало, като събират точки за него. Класация с резултатите се обновява периодично, а училището, което стане големият победител в батъла, ще спечели специалната награда – ваучер за спортна екипировка и оборудване на стойност 300 лева, на която ще могат да се радват всички ученици. 

ФИНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

На 18 септември тук ще откриеш временните водачи в класацията и информация кои училища са се включили.

Второ място

IV ЕГ “Фредерик Жолио-Кюри” (Четвърта)
318

Първо място

СУХНИ “Константин Преславски”
337

Трето място

СУЕО “Александър Сергеевич Пушкин” (Руското)
312

Първо място

СУХНИ “Константин Преславски”
337

Второ място

IV ЕГ “Фредерик Жолио-Кюри” (Четвърта)
318

Трето място

СУЕО “Александър Сергеевич Пушкин” (Руското)
312

Резултатите са обновени на 14.10 и вкл. точки от събитието на 13.10, но НЕ и точки от продажби в периода 11.10 – 14.10 вкл. Последните предстоят да бъдат качени. Победителят ще бъде обявен на 18.10 (сряда)!

как трупаш точки?

Събирането на точки става по няколко начина, с които целим да насърчим отборния дух и спортната активност.
Всеки поръчан грил сандвич или кесадия от обектите на Le Chef във Варна или онлайн от 🔗 www.lechef.bg носи 1 точка през седмицата и 2 точки през уикенда. Периодично ще споделяме бонус моменти, в които ще спечелите до 10 точки. ⚽
Всяко участие в събитие на живо или в седмичните Instagram предизвикателства може да ви донесе до 10 точки и индивидуална награда.
Участие в батъла могат да вземат 📣 ученици, учители, родители и всеки, който иска да окаже подкрепа на любимото си училище.

#weekly challenge

Всяка седмица в рамките на месец ще ти разкриваме по едно предизвикателство. Например, да направиш снимка на училищния отбор, който те кара да се гордееш 🥅, да демонстрираш как спортувате в двора на даскало или какви трикове умееш с топка. 🏃‍♂️ 
Актуалното седмично предизвикателство и условията за участие в него ще откриеш в Instagram профила ни – @lechefbulgaria.

какво печелиte?

Училището, което си завоюва приза за най-сплотено училище в Battle-a, ще спечели голямата награда на Le Chef, ваучер за спортна екипировка и оборудване на стойност 300 лева, на които ще могат да се радват всички ученици 💯
В допълнение, освен че се забавлявате със съучениците си и допринасяте за славата на вашето училище, можете да спечелите индивидуални награди 💥 при участие в бонус предизвикателствата, а те наистина не са за изпускане!
Препоръчваме ви да се запознаете с официалните правила, за да сте сигурни, че не пропускате вълнуваща възможност да спечелите още бонус точки. 

Битката приключи!
Обявяваме Резултатите След

Дни
Часа
Минути
Секунди

Последвай ни в Instagram, за да не пропуснеш обявяването на победителя.

#Wrap СЪБИТИЯ

13 октомври, 17:30 – 19:30 часа
Le Chef – Grand Mall

Този петък 13-и 🐈‍⬛ може и да ти е на късмет, защото официално закриваме кампанията Wrap School Battle! 🔥

Това означава, че можеш тотално да преобърнеш временното класиране за най-задружно училище във Варна, като се включиш в нашите предизвикателства.

Освен с бонус точки за училището си 💣 и по-голям шанс даскалото да спечели ваучер за 300лв. спортно оборудване и екипировка, ти самият можеш да си тръгнеш с:
🔥 отстъпки, сандвичи и браунита от LE CHEF
🔥 ваучери от книжарница Orange Center
🔥 тениски, стикери, мърч и още

Програмата за събитието включва много предизвикателства 🏃 – отборни и самостоятелни, логически загадки и забавни игри, затова не пропускай да се включиш!

Следи новините в Instagram

@lechefbulgaria